Anne ja Heikki Show jatkuu Radio Helsingissä – ”Uusi tuotantokausi on eri mieltä olemisen juhlaa”

Suora yhteiskunnallinen keskusteluohjelma Anne ja Heikki Show tekee paluun Radio Helsinkiin tänään 12.1. Uusi lähetysaika on keskiviikkoisin kello 15–16. VAPAA LUKUOIKEUS

MustRead
Anne Moilanen ja Heikki Pursiainen ovat MustReadin kantavia voimia, jotka ovat eri mieltä lähes kaikesta. "Se on hyvä lähtökohta radio-ohjelmalle", sanoo Moilanen. Kuva: Liisa Vääriskoski / Radio Helsinki

Yhteiskunnallinen keskusteluohjelma Anne ja Heikki Show jatkuu Radio Helsingissä tänään keskiviikkona 12. tammikuuta 2022. Ohjelma on muuttanut uudelle lähetyspaikalle iltapäivän prime time -aikaan kello 15–16.

”Uusi tuotantokausi tulee olemaan jälleen eri mieltä olemisen juhlaa. Olemme saaneet palautetta, että vuorovaikutuksemme tulisi olla rakkaudellisempaa. Pyrimme tähän”, kertoo Anne Moilanen.

”Muutoin konsepti säilyy samana. Miksi muuttaa sitä, mikä toimii? Käsittelemme ohjelmassa noin kolme viikon kuuminta yhteiskunnallista aihetta. Lisäksi esitämme viikon saarnan, viikon runon ja viikon biisin”, kuvaa Heikki Pursiainen.

Uusi tuotantokausi on jatkoa vuonna 2021 aloittaneelle ohjelmalle. Moilasen mukaan he saivat ohjelmasta niin paljon hyvää palautetta, että se kannusti jatkamaan.

”Radio Helsingin kuuntelijoille on kivaa tehdä ohjelmaa. He ovat fiksuja ja tyylitietoisia ja pohtivat myös politiikan ja talouden kysymyksiä omista näkökulmistaan. Radio Helsingin hipstereissä on meille keski-ikäisille haastetta hyvällä tavalla”, pohtii Moilanen.

Pursiainen on nykyisin myös suosittu Twitter-runoilija.

”Kun ohjelma alkoi, en olisi voinut kuvitellakaan, että luen runojani ääneen radiossa, mutta sitten Anne pakotti. Joka kerta se edelleen hävettää. Tykkään kovasti ohjelman tekemisestä. Se on myös vähän vaarallista, koska kyseessä on suora lähetys.”

Anne ja Heikki Show’ta voi kuunnella suorana Radio Helsingin verkkosivuilta. Taajuudet radioaalloilla: Helsinki 89,7 MHz, Turku 89,3 MHz, Tampere 106,8 MHz ja Oulu 90,0 MHz. Ohjelmat voi kuunnella myös jälkikäteen on demand -tallenteena.

Lisää aiheesta:

MustRead laajentaa radioon – Anne Moilasen ja Heikki Pursiaisen ”Anne ja Heikki Show” alkaa Radio Helsingissä toukokuussa

Radio Helsinki: Anne ja Heikki Show

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti