4minread
MustRead
MustRead
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogit
  • Uutiskirjeet
  • Keitä me olemme
  • Tilaa MustRead
  • Usein kysytyt kysymykset
  • Tietoa MustReadista
MustRead

Kirjaudu sisään

Selaimesi näyttää olevan yksityisyystilassa, joten Muista minut -toiminnallisuus ei välttämättä toimi.

Tai rekisteröidy ilmaiseksi

Salasana unohtunut?

MustRead

Haku

  • Akatemia
  • Talous
  • Helsingin yliopisto
  • Energia
  • Ympäristö
  • Eduskuntavaalit 2023
  • Työmarkkinat
  • Talouspolitiikka
  • Sote
  • Ukrainan sota
  • Osuustoiminta
  • Sopimisen tulevaisuus
  • Tasa-arvo
  • Juridiikka
  • EU
  • Puolueet
  • Politiikka
  • Bryssel
  • Teknologia
  • Tiede
  • GTK
  • Viro
  • Terveys
  • Oppiminen
  • Varhaiskasvatus
  • Nuoret
  • Vaalit
  • Sosiaaliturva
  • Ikääntyminen
  • Koronavirus
  • Kulttuuri
  • Koulutus
  • Elintarvikkeet
  • Oulu
  • Ulkopolitiikka
  • Rahoitus
  • Jyväskylän yliopisto
  • Maakunnat
  • Yleinen
  • Digitalisaatio
  • Liikenne
  • Innovaatiot
  • Siirtolaisuus
  • Urheilu
  • Johtaminen
  • Tutkittua tietoa
  • Kaupungistuminen
  • Vaasan yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Tampereen yliopisto
  • Oulun yliopisto
  • Tilastoherätys
  • Yhden miehen oppositio
  • Verotus
  • Kolme pointtia
  • Podcast
  • Uusin tutkimus
  • Urheilubisnes
  • Totuuspalsta
  • Päivystävä dosentti
  • Myytinmurtaja
  • Kapitalismi
  • Pääoma
  • Päättäjän työ
  • Toimivat asuntomarkkinat
  • Tämä toimii!
  • Ylös kanveesista
  • MustRead Executive
  • Kirjasuositus
  • Eduskuntavaalit 2019
  • Katso kaikki
Ruoka & Juoma

Turvepellot ja ruokavalio – ruokaketjun päästöjen kipukohdat

Heidi Hammarsten13.12.2022 10:31

Maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen (kesk.) jumiutti alan toimijoiden huolella valmisteleman ilmastoruokaohjelman. Tarkoittaako tämä, että ruokaketjun ilmastopäästöjen vähentäminen on toivoton tehtävä? Ja tarkoittaako kestävä ruokaketju sitä, että kaikkien pitää ryhtyä vegaaneiksi?
Ei sentään, arvioivat tässä uutiskirjeessä MTK:n Päivi Nerg, Suomen ympäristökeskuksen Minna Kaljonen ja Valion Juha Nousiainen.
Kirjeestä selviää myös, minkä raaka-aineen käyttöä lisäämällä meidän kaikkien on helppo muuttaa ruokavaliota nykyistä kestävämmäksi – se löytyy usein myös joulupöydästä.

  • Akatemia
  • Talous
  • Helsingin yliopisto
  • Energia
  • Ympäristö
  • Eduskuntavaalit 2023
  • Työmarkkinat
  • Talouspolitiikka
  • Sote
  • Ukrainan sota
  • Osuustoiminta
  • Sopimisen tulevaisuus
  • Tasa-arvo
  • Juridiikka
  • EU
  • Puolueet
  • Politiikka
  • Bryssel
  • Teknologia
  • Tiede
  • GTK
  • Viro
  • Terveys
  • Oppiminen
  • Varhaiskasvatus
  • Nuoret
  • Vaalit
  • Sosiaaliturva
  • Ikääntyminen
  • Koronavirus
  • Kulttuuri
  • Koulutus
  • Elintarvikkeet
  • Oulu
  • Ulkopolitiikka
  • Rahoitus
  • Jyväskylän yliopisto
  • Maakunnat
  • Yleinen
  • Digitalisaatio
  • Liikenne
  • Innovaatiot
  • Siirtolaisuus
  • Urheilu
  • Johtaminen
  • Tutkittua tietoa
  • Kaupungistuminen
  • Vaasan yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Tampereen yliopisto
  • Oulun yliopisto
  • Tilastoherätys
  • Yhden miehen oppositio
  • Verotus
  • Kolme pointtia
  • Podcast
  • Uusin tutkimus
  • Urheilubisnes
  • Totuuspalsta
  • Päivystävä dosentti
  • Myytinmurtaja
  • Kapitalismi
  • Pääoma
  • Päättäjän työ
  • Toimivat asuntomarkkinat
  • Tämä toimii!
  • Ylös kanveesista
  • MustRead Executive
  • Kirjasuositus
  • Eduskuntavaalit 2019
  • Katso kaikki
MustRead
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogit
  • Uutiskirjeet
  • Keitä me olemme
  • Tilaa MustRead
  • Usein kysytyt kysymykset
  • Tietoa MustReadista
Palaute Tilaus- ja käyttöehdot Rekisteri- ja tietosuojaseloste Mobiiliapplikaatio Briefly in English Tietoa meistä
Vastuullista journalismia
Twitter Facebook

© Toinen Aatos 2017–2023

© Toinen Aatos 2023