MustRead Ruoka & Juoma -kirjeen aiheena on tällä kertaa ruoan vienti.
Ainakin me itse olemme sitä mieltä, että suomalainen ruoka on maailman puhtainta, turvallisinta ja antibioottivapainta.
Miksei se sitten käy kaupaksi?
Vastaamassa kiinnostava joukko ihmisiä.
Entinen liikenneministeri (kesk.) ja hallitusammattilainen Anne Berner selvittää parhaillaan maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta mahdollisuuksia kolminkertaistaa elintarvikevienti. Selvitys julkaistaan ensi viikolla. Berner puhuu viennin mahdollisuuksista.
Lihankorvikeyritys Meeatin toimitusjohtaja Mikko Karell kertoo kunnianhimoisista laajenemissuunnitelmistaan. Tuleeko Suomesta kasvilihan mahtimaa?
Luken tutkimuspäällikkö Hanna-Maija Karikallio antaa faktatietoa elintarvikeviennistä ja Food from Finland -vienninedistämisohjelman johtaja Esa Wrang kertoo julkisen sektorin ponnisteluista viennin hyväksi.
Asiaa myös pakotteiden vaikutuksesta.