4minread
MustRead
MustRead
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogit
  • Uutiskirjeet
  • Keitä me olemme
  • Tilaa MustRead
  • Usein kysytyt kysymykset
  • Tietoa MustReadista
MustRead

Kirjaudu sisään

Selaimesi näyttää olevan yksityisyystilassa, joten Muista minut -toiminnallisuus ei välttämättä toimi.

Tai rekisteröidy ilmaiseksi

Salasana unohtunut?

MustRead

Haku

  • Akatemia
  • Talous
  • Helsingin yliopisto
  • Energia
  • Ympäristö
  • Eduskuntavaalit 2023
  • Työmarkkinat
  • Talouspolitiikka
  • Sote
  • Ukrainan sota
  • Osuustoiminta
  • Sopimisen tulevaisuus
  • Tasa-arvo
  • Juridiikka
  • EU
  • Puolueet
  • Politiikka
  • Bryssel
  • Teknologia
  • Tiede
  • GTK
  • Viro
  • Terveys
  • Oppiminen
  • Varhaiskasvatus
  • Nuoret
  • Vaalit
  • Sosiaaliturva
  • Ikääntyminen
  • Koronavirus
  • Kulttuuri
  • Koulutus
  • Elintarvikkeet
  • Oulu
  • Ulkopolitiikka
  • Rahoitus
  • Jyväskylän yliopisto
  • Maakunnat
  • Yleinen
  • Digitalisaatio
  • Liikenne
  • Innovaatiot
  • Siirtolaisuus
  • Urheilu
  • Johtaminen
  • Tutkittua tietoa
  • Kaupungistuminen
  • Vaasan yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Tampereen yliopisto
  • Oulun yliopisto
  • Tilastoherätys
  • Yhden miehen oppositio
  • Verotus
  • Kolme pointtia
  • Podcast
  • Uusin tutkimus
  • Urheilubisnes
  • Totuuspalsta
  • Päivystävä dosentti
  • Myytinmurtaja
  • Kapitalismi
  • Pääoma
  • Päättäjän työ
  • Toimivat asuntomarkkinat
  • Tämä toimii!
  • Ylös kanveesista
  • MustRead Executive
  • Kirjasuositus
  • Eduskuntavaalit 2019
  • Katso kaikki
Ruoka & Juoma

Anne Berner elintarvikevientiä kolminkertaistamassa

Heikki Pursiainen11.3.2022 10:21

MustRead Ruoka & Juoma -kirjeen aiheena on tällä kertaa ruoan vienti.

Ainakin me itse olemme sitä mieltä, että suomalainen ruoka on maailman puhtainta, turvallisinta ja antibioottivapainta.

Miksei se sitten käy kaupaksi?

Vastaamassa kiinnostava joukko ihmisiä.

Entinen liikenneministeri (kesk.) ja hallitusammattilainen Anne Berner selvittää parhaillaan maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta mahdollisuuksia kolminkertaistaa elintarvikevienti. Selvitys julkaistaan ensi viikolla. Berner puhuu viennin mahdollisuuksista.

Lihankorvikeyritys Meeatin toimitusjohtaja Mikko Karell kertoo kunnianhimoisista laajenemissuunnitelmistaan. Tuleeko Suomesta kasvilihan mahtimaa?

Luken tutkimuspäällikkö Hanna-Maija Karikallio antaa faktatietoa elintarvikeviennistä ja Food from Finland -vienninedistämisohjelman johtaja Esa Wrang kertoo julkisen sektorin ponnisteluista viennin hyväksi.

Asiaa myös pakotteiden vaikutuksesta.

  • Akatemia
  • Talous
  • Helsingin yliopisto
  • Energia
  • Ympäristö
  • Eduskuntavaalit 2023
  • Työmarkkinat
  • Talouspolitiikka
  • Sote
  • Ukrainan sota
  • Osuustoiminta
  • Sopimisen tulevaisuus
  • Tasa-arvo
  • Juridiikka
  • EU
  • Puolueet
  • Politiikka
  • Bryssel
  • Teknologia
  • Tiede
  • GTK
  • Viro
  • Terveys
  • Oppiminen
  • Varhaiskasvatus
  • Nuoret
  • Vaalit
  • Sosiaaliturva
  • Ikääntyminen
  • Koronavirus
  • Kulttuuri
  • Koulutus
  • Elintarvikkeet
  • Oulu
  • Ulkopolitiikka
  • Rahoitus
  • Jyväskylän yliopisto
  • Maakunnat
  • Yleinen
  • Digitalisaatio
  • Liikenne
  • Innovaatiot
  • Siirtolaisuus
  • Urheilu
  • Johtaminen
  • Tutkittua tietoa
  • Kaupungistuminen
  • Vaasan yliopisto
  • Turun yliopisto
  • Tampereen yliopisto
  • Oulun yliopisto
  • Tilastoherätys
  • Yhden miehen oppositio
  • Verotus
  • Kolme pointtia
  • Podcast
  • Uusin tutkimus
  • Urheilubisnes
  • Totuuspalsta
  • Päivystävä dosentti
  • Myytinmurtaja
  • Kapitalismi
  • Pääoma
  • Päättäjän työ
  • Toimivat asuntomarkkinat
  • Tämä toimii!
  • Ylös kanveesista
  • MustRead Executive
  • Kirjasuositus
  • Eduskuntavaalit 2019
  • Katso kaikki
MustRead
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogit
  • Uutiskirjeet
  • Keitä me olemme
  • Tilaa MustRead
  • Usein kysytyt kysymykset
  • Tietoa MustReadista
Palaute Tilaus- ja käyttöehdot Rekisteri- ja tietosuojaseloste Mobiiliapplikaatio Briefly in English Tietoa meistä
Vastuullista journalismia
Twitter Facebook

© Toinen Aatos 2017–2023

© Toinen Aatos 2023