MustRead Energy on energia-alaa käsittelevä journalistinen uutiskirje. Se lähetetään kerran kuukaudessa sähköpostilla valikoidulle päättäjäkohderyhmälle. MustRead Energyn päätoimittaja on Juha Ruonala.

MustRead Energy on suunnattu MustReadin päättäjälukijoille ja yritysjohtajille sekä energia-alan johtotehtävissä työskenteleville. Julkaisun kohderyhmä on noin 7 000 henkilön suuruinen.


Juha Ruonala on tehnyt pitkän uran talousmediassa. Kauppalehdessä hän oli useissa päällikkötehtävissä, muun muassa perustamassa lauantailehti Pressoa. Ruonala on työskennellyt myös Uudessa Suomessa ja Iltalehdessä sekä tehnyt töitä Talouselämälle ja Arvopaperille.

Koulutukseltaan Ruonala on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta pääaineenaan viestintä. Sivuaineina hän on lukenut valtio-oppia ja sosiologiaa.

Ruonalan vapaa-ajan harrastuksia ovat kalastus, klassikkoelokuvat ja nikkarointi.

 

Ideoita, palautetta, juttuvinkkejä? Lähetä viesti

Organisaatiotilaukset ja kaupallinen yhteistyö: Ari Lämsä


Ilmestyneiden uutiskirjeiden aiheet

#4 Polttoainetta vedestä ja ilmasta

16.12.2020

Power-to-x on energiamaailman kuumimpia sanoja. Mistä siinä on kyse? Sen avaavat Q Powerin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin, LUT-yliopiston professori Jero Ahola ja europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri.

#3 Mikä korvaa hiilen ja turpeen?

18.11.2020

Joka toinen suomalainen asunto lämpenee kaukolämmöllä. Suuri osa kaukolämmöstä tuotetaan yhä fossiilisilla polttoaineilla, joista pitäisi päästä eroon. Aalto-yliopiston professori Armi Temmes, Helenin hallituksen puheenjohtaja Osmo Soininvaara, Oulun Energian liiketoimintajohtaja Pertti Vanhala ja St1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen kertovat, miten tämä onnistuu.

#2 Autostasi tulee sähkövarasto – tätä on sektori-integraatio

14.10.2020

Sektori-integraatiolla tarkoitetaan eri energiasektoreiden kytkemistä yhteen älykkääksi energiajärjestelmäksi. Mitä se käytännössä on, kertovat St1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen, LUT-yliopiston energiamarkkinoiden apulaisprofessori Samuli Honkapuro, europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri ja Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä.

#1 Tuulivoima – tukisyöpöstä tuli energiakäänteen mahdollistaja

18.9.2020

Suomen pitää ilmastotavoitteensa saavuttaakseen tehdä energiakäänne, ja tuulivoima on käänteessä avainasemassa. Aiheeseen pureutuvat Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä, Wärtsilän konsernijohtaja Jaakko Eskola, LUT-yliopiston uusiutuvien energiajärjestelmien professori Esa Vakkilainen ja Taaleri Energian toimitusjohtaja Kai Rintala.