MustRead Energy on energia-alaa käsittelevä journalistinen uutiskirje. Se lähetetään kerran kuukaudessa sähköpostilla valikoidulle päättäjäkohderyhmälle. MustRead Energyn päätoimittaja on Juha Ruonala.

MustRead Energy on suunnattu MustReadin päättäjälukijoille ja yritysjohtajille sekä energia-alan johtotehtävissä työskenteleville. Julkaisun kohderyhmä on noin 7 000 henkilön suuruinen.


Juha Ruonala on tehnyt pitkän uran talousmediassa. Kauppalehdessä hän oli useissa päällikkötehtävissä, muun muassa perustamassa lauantailehti Pressoa. Ruonala on työskennellyt myös Uudessa Suomessa ja Iltalehdessä sekä tehnyt töitä Talouselämälle ja Arvopaperille.

Koulutukseltaan Ruonala on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta pääaineenaan viestintä. Sivuaineina hän on lukenut valtio-oppia ja sosiologiaa.

Ruonalan vapaa-ajan harrastuksia ovat kalastus, klassikkoelokuvat ja nikkarointi.

 

Ideoita, palautetta, juttuvinkkejä? Lähetä viesti

Organisaatiotilaukset ja kaupallinen yhteistyö: Ari Lämsä


Ilmestyneiden uutiskirjeiden aiheet

#1 Tuulivoima – tukisyöpöstä tuli energiakäänteen mahdollistaja

Suomen pitää ilmastotavoitteensa saavuttaakseen tehdä energiakäänne, ja tuulivoima on käänteessä avainasemassa. Aiheeseen pureutuvat Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä, Wärtsilän konsernijohtaja Jaakko Eskola, LUT-yliopiston uusiutuvien energiajärjestelmien professori Esa Vakkilainen ja Taaleri Energian toimitusjohtaja Kai Rintala.