Yhteiskunnallinen huipputapahtuma Summer Camp on siirretty syksyyn 2022

Syynä siirtoon ovat pääkaupunkiseudulla jälleen ryöpsähtänyt koronavirusepidemia ja siihen liittyvät rajoitukset. Tapahtuma on siirretty järjestettäväksi Suomenlinnassa syksyllä 2022.

MustRead
Kuva: marjattacajan (CC0)

”Teimme tämän päätöksen, koska se oli näissä olosuhteissa paras mahdollinen. Olimme valmistautuneet järjestämään Summer Campin suunnitellusti 18. elokuuta 2021 eli kahden viikon päästä. Nyt tautitilanne ei kuitenkaan anna siihen mahdollisuutta”, kertoo Anne Moilanen, MustReadin päätoimittaja ja tapahtuman juontaja.

Syynä tapahtuman perumiseen olivat myös koronaan liittyvät rajoitukset, joiden puitteissa tapahtuman järjestäminen olisi ollut käytännössä hyvin vaikeaa tai jopa mahdotonta.

”Se, että meillä ei ole käytössä koronapassia tai mitään siihen verrattavaa järjestelmää, vaikutti myös asiaan”, Moilanen toteaa.

Tällä hetkellä katseet on MustReadissa kuitenkin jo käännetty ensi vuoteen. Yhteiskunnallinen huipputapahtuma Summer Camp on siirretty järjestettäväksi Suomenlinnassa syksyllä 2022.

”Olemme toiveikkaita sen suhteen, että tapahtuma pystytään järjestämään vuoden kuluttua. Tänä vuonnakin meillä oli listat täynnä ja tiedän, että moni osallistuja todella odotti tapahtumaa.”

MustRead on ilmoittanut Summer Campin siirtymisestä vuodella eteenpäin 150 kutsuvieraalle henkilökohtaisesti. Heistä puolet on yritysjohtajia ja puolet kansalaisyhteiskunnan vaikuttajia. 

Summer Campin ideana on törmäyttää erilaisia ihmisiä rennon kesäleirin hengessä ja tuottaa samalla laadukasta yhteiskunnallista keskustelua. Tapahtuman teemana on kapitalismin tulevaisuus.

Vuoden 2022 tapahtuma tullaan järjestämään pitkälle samalla konseptilla, sanoo Moilanen.

”Täytyy uskoa siihen, että kun jotain odottaa pitkään ja sen suunnittelee perusteellisesti, lopputulos on moninkertaisesti parempi!”

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Anneli Larmo 4.8.2021 17:08
Ikävää, että joudutte siirtämään tapahtumaa, mutta näissä olosuhteissa varmaan viisasta.

Jätä kommentti