Uusi sähköpostimedia MustRead Turvallisuus aloittaa – “aihepiiri on ajankohtaisempi kuin vuosikymmeniin”

MustReadin sähköpostimediaperhe laajenee jälleen, kun MustRead Turvallisuus aloittaa päätoimittajansa Hanna Säntin vetämänä. Ensimmäisessä numerossa pohditaan Kiina-riippuvuuksia.

MustRead
MustRead Turvallisuus pyrkii palvelemaan kaikkia, jotka haluavat ymmärtää paremmin, millaisten ulkoisten ja sisäisten turvallisuuskysymysten kanssa Suomi nyt painii. Kuva: MustRead / Aaro Kajaste

Turvallisuusteemat ovat viime aikoina ymmärrettävistä syistä nousseet voimalla julkiseen keskusteluun. 

“Elämme valitettavasti rauhattomia aikoja. Yhä useampi iso uutinen liittyy turvallisuuteen olipa kyse sitten Suomen sisäisestä tai ulkoisesta turvallisuudesta ja globaalista turvallisuudesta”, sanoo Hanna Säntti, MustRead Turvallisuuden päätoimittaja.

MustRead Turvallisuus on MustReadin muiden sähköpostimedioiden tapaan tiivis ja helppolukuinen lukupaketti, jonka jokainen numero käsittelee yhtä aihealuetta monista eri näkökulmista.

“Turvallisuus-kirje lähestyy turvallisuuteen ja turvallisuuspolitiikkaan liittyviä aiheita kiinnostavasti ja konkreettisesti. Julkaisu pyrkii palvelemaan kaikkia, jotka haluavat ymmärtää paremmin, millaisten ulkoisten ja sisäisten turvallisuuskysymysten kanssa Suomi nyt painii.”

Turvallisuus on luonnollinen lisäys MustReadin tarjontaan, arvioi kaupallinen johtaja Aaro Kajaste: “Tiiviit ja arvostettujen kirjoittajien tuottamat sähköpostimediamme kattavat yhteiskunnallisia teemoja laajasti hyvinvoinnista osaamiseen ja energia-asioista kaupungistumiseen. Turvallisuus on ajankohtainen ja yhteiskunnan toimintaa läpileikkaava teema, joka ansaitsee oman julkaisunsa. Voisi sanoa, että aihepiiri on ajankohtaisempi kuin vuosikymmeniin.”

Muiden MustReadin sähköpostijulkaisujen tapaan myös MustRead Turvallisuus saapuu automaattisesti MustReadin tilaajien omiin sähköpostilaatikoihin. Ensimmäinen numero julkaistaan tiistaina 21.11.

MustRead Turvallisuus julkaistaan keskimäärin kerran vuosineljänneksessä. Tilauksen voi tehdä täältä.

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti