Tarkkaile postiasi – siellä voi odottaa Erkka Railon kuntavaalikirje!

MustReadin uutiskirjeperhe kasvaa uudella kuntavaaleja käsittelevällä uutiskirjeellä. Sen päätoimittajana toimii Erkka Railo. Ensimmäisen kirjeen aiheena on kuntatalouden ahdinko. Tsekkaa sähköpostisi!

MustRead
Erkka Railo on tehnyt uuden aluevaltauksen ja aloittaa MustRead Kuntavaalit -uutiskirjeen päätoimittajana. Kuva: Sami Repo

MustRead tiedottaa:

Joulu ja kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. MustReadissa niiden odotus on yhtä paikallisdemokratian juhlaa!

Me MustReadissa olemme mukana juhlimassa suomalaista kansanvaltaa aivan uudella tavalla. Perjantaina 18. joulukuuta ilmestyy ensimmäinen MustReadin kuntavaaliaiheinen uutiskirje.

Mikä?

MustRead Kuntavaalit on uusin tulokas jatkuvasti laajenevassa MustReadin uutiskirjemedioiden perheessä.

Uutiskirjeen päätoimittaja on itse Erkka Railo, MustReadin politiikka-analyysin ykkösnyrkki.

Ensimmäisessä vaalikirjeessä Erkka pureutuu kuntatalouteen. Se ei valitettavasti ole tällä hetkellä mikään iloinen aihe.

Kuntatalouden madonlukuja lyö pöytään muun muassa Kuntaliiton pääekonomisti Minna Punakallio. Perussuomalaisten Riikka Purra kertoo puolueensa lääkkeistä kuntatalouden tervehdyttämiseksi. Kuntaministeri Sirpa Paateron (sd.) visiossa koko kuntakenttä ja kuntien tehtävät menevät uusiksi.

Miten?

Uusi uutiskirjeemme on luettavissa henkilökohtaisessa sähköpostissasi muutamassa minuutissa. Erkka on hikoillut ja pistänyt koko osaamisensa peliin tiivistääkseen olennaisen juuri Sinua varten!

Kuntavaalikirje on suunnattu MustReadia tilaavalle arvokkaalle päättäjäkohderyhmälle. Kannattaa siis tarkastaa sähköposti, siellä voi odottaa mieluisa yllätys dosentti Railolta!

Jokaisella uutiskirjeellä on sponsori, jonka kaupalliset sisällöt ovat mukana uutiskirjeessä – asiallisesti merkittyinä tottakai. Kokonaisuutena uutiskirje on kuitenkin journalismia, media. Ensimmäisen kuntavaalikirjeen sponsorina toimii työmarkkinakeskusjärjestö Akava.

Seuraava kuntavaalikirje ilmestyy vuonna 2021. Kirje lähetetään 1–2 kertaa kuukaudessa.

Ketkä saavat?

Ellet vielä tilaa MustReadia, nyt on aika panna tilaus vetämään. MustRead Kuntavaalit -uutiskirjeen saavat kaikki MustReadin uutiskirjeen tilaajat, joilla on MustReadin lukuoikeus.

Ellei sinulla vielä ole lukuoikeutta, tsekkaa ensin, tilaako työnantajasi MustReadia työntekijöilleen. Ellei, pistä työnantajallesi terveisiä ja hanki sillä välin oma tilaus.

Muistathan myös MustReadin muut erikoisuutiskirjeet: MustRead Executiven ja MustRead Energyn.

Antoisia lukuhetkiä!

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Aale Roos 18.12.2020 21:12
Lopetin juuri sähköpostin tilaukset. Ne tulevat myöhässä ja niitä saa olla poistamassa yhtenään.
Reijo Vuorento 21.12.2020 13:12
Jo otsikosta voi van kuvitella, kuinka hakoteillä ollaan. Kuntatalous on tasapaino-ja ylijäämätaloutta, jossa mahdollinen alijäämä on katettava suunnitelmakaudella ja jos on suurempia ongelmia, joudutaan arviointimenettelyyn. Nyt siis 4 kuntaa on sellaisessa. Kuntien taseissa on noin 13 miljardia euroa ylijäämää, siis ylijäämää. Kuntien tilikauden tulos on koko 2020 luvun ollut positiivinen 4 vuotta lukuunottamatta. Kuntien efektiivinen kuntavero ei ole noussut reaalisesti tällä vuosikymmenellä jne, jne. Itse asiassa Suomen kuntakenttä on menestys niin toiminnallisesti kuin taloudellisesti. Siksikin ihmisten välttämättömiä palveluja, kuten terveyspalveluja ei tule siirtää alijäämäisen valtion rahoitettavaksi ja hoidettavaksi. Valtiolla ja kunnilla on pohjoismaisessa mallissa selvä työnjako niin roiminnan kuin sen rahoituksenkin suhteen, Tätä ei ole syytä muuttaa tai jos muutetaan, niin on hyvä tietää, mitä se merkitsee ja mihin ilmansuuntaan ihan oikeasti silloin liikutaan. KAtso tarkemmin

https://hallintoakatemia.fi/reijo-vuorento-sote-uudistus-tarpeeton-ei-tukea-pohjoismaista/

Jätä kommentti