MustReadin kaupalliseksi johtajaksi nimitetty kansainvälinen viestintäosaaja Outi Toivanen-Visti

Tänään tasan vuoden täyttävä yhteiskunnallinen verkkomedia MustRead on valinnut kaupalliseksi johtajakseen Outi Toivanen-Vistin. Hän aloittaa tehtävässään 5.11.2018. MAKSUTON SISÄLTÖ.

MustRead
"Olisi kiinnostavaa päästä kokeilemaan MustReadin liiketoimintamallia myös ulkomailla", sanoo MustReadin uusi kaupallinen johtaja Outi Toivanen-Visti. Kuva: MustRead

Outi Toivanen-Visti on kansainvälisesti kokenut journalisti ja viestintäosaaja, jonka vastuulla on MustReadin kaupallisten toimintojen kehittäminen. Toivanen-Vistin tärkeä tehtävä on vastata kaupallisista yhteistyösisällöistä, jotka muodostavat MustReadin liiketoiminnan perustan. Toivanen-Visti johtaa kaupallisten sisältöjen tuotantoa tiiviissä yhteistyössä MustReadin asiakkaiden kanssa. Lisäksi Toivanen-Vistin vastuulla on uusien tuotteiden kehittäminen kasvua tavoittelevalle mediayhtiölle ja sen huipputiimille.

Myymme asiakkaillemme näkyvyyttä korkean journalismin tuotteessa. Se on myyntivaltti, joka erottaa meidän kaikista muista vaikuttajaviestinnän yrityksistä. MustRead on saavuttanut hämmästyttävän nopeasti kohdeyleisönsä: tärkeimmät poliittiset päättäjät, ministeriöt, etujärjestöt ja keskeisten yhteiskunnallisten instituutioiden asiantuntijat. Se on hieno saavutus ja osoittaa, että laadukas sisältö on arvokasta lukijoillemme, jotka tekevät työtä usein hyvinkin vaikeasti hahmotettavien asioiden parissa, sanoo Outi Toivanen-Visti.

MustReadin bisnesmalli on ainutlaatuinen. Suomen 1000 tärkeintä päättäjää on kutsuttu lukemaan MustReadia maksutta, mutta yhteensä MustRead tavoittaa tällä hetkellä jo nelisentuhatta Suomen yhteiskunnalliselle päätöksenteolle keskeistä lukijaa. Yli 90 organisaatiota on hankkinut MustReadin lukuoikeuden joukkotilauksena koko henkilöstölleen, ja määrä kasvaa koko ajan.

Outi Toivanen-Visti tuo Mustreadiin arvokasta kansainvälistä kokemusta ja vahvistaa yrityksen digitaalista osaamista. Mustreadin tavoitteena on laajentua kansainvälisesti.

– Kansainvälinen kasvu on näin erikoistuneelle medialle kuin MustRead käytännössä välttämätöntä. Tähän on hahmoteltu erilaisia malleja ja tulemme testaamaan niitä lähiaikoina, lupaa Toivanen-Visti.

Outi Toivanen-Visti siirtyy MustReadiin Kuntaliiton kustannusyhtiöstä KL-Kustannuksesta, jossa hän on työskennellyt digitaalisten palveluiden tuottajana. Aiemmin Toivanen-Visti on toiminut muun muassa Talentumin lehtien toimittajana ja kirjeenvaihtajana New Yorkissa ja Piilaaksossa sekä bisnesverkosto Amcham Finlandin viestintäpäällikkönä.

Koulutukseltaan Outi Toivanen-Visti on yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaine tiedotusoppi.

Politiikan ja talouden syvällistä asiajournalismia tekevä MustRead aloitti julkaisutoimintansa vuosi sitten 10.10.2017. Uusi suomalainen verkkomedia oli välitön menestys. MustReadin toimitukseen kuuluu useita maan johtavia politiikan ja talouden journalisteja, ekonomisteja ja tutkijoita, kuten päätoimittaja Anne Moilanen, politiikan tutkija Erkka Railo sekä ekonomistit Heikki Pursiainen ja Roger Wessman.

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti