Hyvinvointivaltion kannattamista, vapauden edistämistä, maapallon säilyttämistä… MustReadin tekijät esittelivät arvonsa

MustReadin työntekijöillä on keskenään erityyppistä ammatillista osaamista ja he edustavat myös erilaisia yhteiskunnallisia arvoja. Uutuutena MustReadin verkkosivuille on tänään 6. elokuuta lisätty myös MustReadin tekijöiden taustojen ja arvojen esittely. VAPAA LUKUOIKEUS

Anne Moilanen
MustRead perustettiin lokakuussa 2017. Kuvassa Ari Lämsä, Roger Wessman, Tuomas Arokanto, Merja Mähkä, Anne Moilanen, Heidi Hammarsten, Hanna Säntti, Erkka Railo, Heikki Pursiainen ja Kaisa Saario. Kuva: MustRead / John Palmén

”Kyse ei ole varsinaisesti siitä, että kertoisimme, mitkä ovat MustReadin tekijöiden poliittiset kannat, mutta lähellä ollaan. Olemme saaneet palautetta, jossa on toivottu, että kertoisimme enemmän tekijöidemme taustoista. Mikäs siinä, voimme olla asiassa avoimia. Taustojen ja arvojen esittely on MustReadin vastaus lukijoidemme ja sidosryhmiemme toiveisiin”, sanoo MustReadin viestintäjohtaja, politiikan toimittaja Anne Moilanen.

Esimerkkejä esittelyistä:

Johtava politiikan asiantuntija Erkka Railo:

”En ole koskaan kuulunut yhteenkään puolueeseen. Olen omasta mielestäni hyvinvointivaltiota kannattava arvoliberaali.”

Toimittaja Kaisa Saario:

”Ystäväni ovat joskus antaneet minulle pilke silmäkulmassa tittelin ’kaikkien alistettujen puolustaja’, joten kannattamistani arvoista tulisi varmaan mainita ainakin tasa-arvo.”

Sisältöjohtaja, ekonomisti Heikki Pursiainen:

”Lienen jonkinlainen harhaoppinen liberaali. Eläköön vapaus, alas epävapaus.”

Kaikkien MustReadin tekijöiden esittelyt löydät Keitä me olemme -sivulta.

Jo yli 50 organisaatiota tilannut MustReadin

MustRead on yhteiskunnallisille päättäjille fokusoitu kohderyhmämedia, jonka lukijoiksi on kutsuttu Suomen 1000 tärkeintä päättäjää. Ydinkohderyhmästä jo yli 600 henkilöä on kirjautunut MustReadin lukijoiksi.

Lisäksi MustReadin tilauskanta on ollut koko kuluvan vuoden voimakkaassa kasvussa. Erityisesti erilaiset organisaatiot ovat innostuneet tilaamaan MustRedin joukkotilauksena työntekijöilleen.

Toimitusjohtaja Ari Lämsän mukaan organisaatiotilaukset ovat olleet MustReadille suorastaan hittituote:

”Organisaatiotilauksissa korostuvat valtionhallinto ja erilaiset etujärjestöt. MustReadilla on jo yli 50 organisaatiotilaajaa, joiden kautta tavoitamme useita tuhansia keskeisiä yhteiskunnallisia toimijoita. Organisaatiotilaukset ovat olleet MustReadille menestystuote, jonka ansiosta yhteiskunnallinen vaikuttavuutemme kasvaa jatkuvasti”, sanoo toimitusjohtaja Ari Lämsä.

MustReadin lähes koko sisältö on maksumuurin takana. Yksittäiselle tilaajalle MustReadin tilausmaksu on 17,90 euroa kuukaudessa. Tilaus alkaa kahden viikon maksuttomalla kokeilujaksolla.

”MustRead – jotta Suomi tekisi maailman parhaat päätökset.”

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti