MustReadin sähköpostimediaperhe laajenee liikenteeseen – “Seurattavaa riittää”

Uusi MustRead Liikenne -sähköpostimedia seuraa liikenteen murrosta eri näkökulmista. Julkaisun päätoimittajana aloittaa Heidi Hammarsten.

MustRead
MustRead Liikenne seuraa liikenteen murrosta eri näkökulmista. Kuva: MustRead / Aaro Kajaste

MustRead tuo jälleen uuden ja ajankohtaisen teeman sähköpostimedioidensa joukkoon, kun ensimmäinen MustRead Liikenne -sähköpostimedia julkaistaan tänään. Ihmisten liikkuminen on monilla tavoilla murroksessa. Suuria trendejä ovat liikenteen sähköistyminen, joukkoliikenteen kasvu ja toisaalta henkilökohtaisen liikkumisen muutokset erilaisista alustapalveluista sähköpotkulautoihin.

Liikenne on todella kiinnostava teema. Siihen liittyy suuria poliittisia vääntöjä ja taloudellisia intressejä, ja samalla se myös koskettaa meidän kaikkien arkea. Seurattavaa riittää niin polttomoottoriautojen kohtalossa kuin isoissa raidehankkeissa”, toteaa MustRead Liikenne -julkaisun päätoimittaja Heidi Hammarsten.

MustRead on ollut edelläkävijä ytimekkään ja helposti lähestyttävän sähköpostimedian tuomisessa Suomeen. Eri tavoin teemoitettuja uutiskirjeitä on jo toistakymmentä.

“MustReadin sähköpostimedioiden suosio kertoo formaatin istuvuudesta aikaamme. Laadukkaalle sisällölle nopeasti luettavassa ja selkeässä paketissa on selvästi kysyntää. Myös yhteistyökumppanimme ovat olleet tyytyväisiä tuloksiin”, kertoo MustReadin kaupallinen johtaja Aaro Kajaste.

Kuten muutkin MustReadin sähköpostijulkaisut myös MustRead Liikenne saapuu automaattisesti MustReadin tilaajien omiin sähköpostilaatikoihin.

MustRead Liikenne julkaistaan keskimäärin kerran vuosineljänneksessä. Tilauksen voit tehdä täältä!

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti