MustRead käynnistää taas uuden sähköpostimedian – ekonomisti Roger Wessman MustRead Talouspolitiikka -julkaisun päätoimittajaksi

MustRead Talouspolitiikka tarjoaa lukijoille syvällistä analyysiä ajankohtaisista talouspoliittisista kysymyksistä tiiviissä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

MustRead
Roger Wessmanin mukaan MustRead Talouspolitiikan tavoitteena on lisätä lukijoiden ymmärrystä talouspoliittisista kysymyksistä ja talouspoliittisten toimien vaikutuksista.

Yhteiskunnallinen verkkomedia MustRead laajentaa jälleen sähköpostimedioiden perhettään. Uusin aluevaltaus on 3. helmikuuta aloittava MustRead Talouspolitiikka, joka on talouspolitiikkaa laaja-alaisesti käsittelevä julkaisu.

MustRead Talouspolitiikka lähetetään noin kerran kuukaudessa sähköpostilla MustReadin lukijoille. Jokaisessa julkaisun numerossa käsitellään teemaa, joka on merkityksellinen yhteiskunnallisen päätöksenteon näkökulmasta. 

MustRead Talouspolitiikan päätoimittajana toimii kokenut ekonomisti Roger Wessman. Julkaisu avaa lukijoille monimutkaisiakin aiheita helppolukuisesti, Wessman sanoo.

”MustRead Talouspolitiikka tarjoaa lukijoille tiiviissä muodossa syvällistä analyysiä ajankohtaisista talouspoliittisista kysymyksistä.”

Ensimmäisen, ensi perjantaina ilmestyvän MustRead Talouspolitiikan teemana on työvoiman kohtaanto-ongelma. Wessmanin mukaan kohtaanto-ongelman ajatellaan usein olevan synonyymi sille, että työntekijöiden osaaminen ei sovi työnantajien tarjoamiin töihin. Todellisuudessa kohtaanto-ongelmalle on monia eri syitä, eikä siihen siten ole vain yhtä ratkaisua.

”Vaaditaan monenlaisia toimia, jotta eri ongelmat saadaan ratkaistua, Wessman sanoo.

Roger Wessman on tehnyt pitkän uran finanssialalla, muun muassa Nordeassa, jossa hän toimi pääekonomistina. Vuodesta 2013 hän on toiminut yrittäjänä. MustReadissa Wessman on ollut mukana sen käynnistämisestä lähtien.

MustRead Talouspolitiikka on yhteiskunnallisille päättäjille suunnatun, vuonna 2017 käynnistetyn MustReadin sisarjulkaisu. Pidempiä juttuja julkaisevan MustRead-verkkomedian lisäksi MustRead julkaisee jo toistakymmentä erilaista sähköpostimediaa. Osa julkaisuista on luonteeltaan väliaikaisia, kuten parhaillaan ilmestyvä MustRead Eduskuntavaalit. 

Kaikki MustReadin lukijat ovat automaattisesti myös MustRead Talouspolitiikka -sähköpostimedian saajien listalla.

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti