MustRead iskee akateemiseen maailmaan: jo viisi merkittävää suomalaista korkeakoulua liittynyt tilaajiksi

Aalto-yliopisto, Åbo Akademi, Tampereen ja Turun yliopistot sekä Tampereen ammattikorkeakoulu ovat tilanneet MustReadin kaikille työntekijöilleen ja opiskelijoilleen.

MustRead
Nyt myös viiden merkittävän suomalaisen yliopiston tutkijat ja opiskelijat voivat lukea MustRead-verkkolehteä.

Verkkomedia MustRead on solminut tilaussopimukset Aalto-yliopiston, Åbo Akademin, Turun ja Tampereen yliopistojen sekä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Tilaukset antavat MustReadin lukuoikeuden näiden korkeakoulujen koko henkilökunnalle ja kaikille opiskelijoille.

“Yliopistot ja korkeakoulut ovat luonteva kohderyhmä MustReadille. Tarjoamme yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille lukijoillemme monipuolista ja syvällistä analyysiä. Olemme myös käsitelleet erityisen paljon juuri koulutuspolitiikkaa sekä tutkimusta ja innovaatioita”, iloitsee MustReadin päätoimittaja Anne Moilanen.

“Yliopistojen ja korkeakoulujen henkilökunnan ja opiskelijoiden mahdollisuus lukea MustReadia on meille todella tärkeää”, vahvistaa MustReadin johtava politiikan asiantuntija Erkka Railo. Hän on itsekin taustaltaan tutkija Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksesta.

“Uskomme MustReadissa, että Suomi menestyy vain panostamalla tieteeseen, koulutukseen ja innovaatioihin. Sitä kautta syntyy kestävää kasvua sekä henkisesti ja materiaalisesti korkeampi elintaso. Siksi MustRead seuraa näitä aiheita erityisen tarkkaavaisesti”, selittää Railo.

MustRead tekee ratkaisukeskeistä journalismia, joka ei tyydy pelkästään osoittamaan ajankohtaisia yhteiskunnallisia ongelmia.

”Lisäksi pyrimme aktiivisesti tarjoamaan näkemyksiä tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi”, painottaa päätoimittaja Moilanen. “Selvästi tällaiselle journalismille on Suomessa kysyntää. Uskomme, että työmme herättää myös tutkijoita ja opiskelijoita ottamaan kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin entistäkin rohkeammin.”

Uusilla tilaussopimuksilla yliopistot ja Tampereen ammattikorkeakoulu liittyvät niiden noin 160 muun yhteiskunnallisesti merkittävän yhteisön joukkoon, jotka ovat jo tehneet MustReadin organisaatiotilauksen koko henkilökunnalleen. Organisaatiot edustavat muun muassa valtionhallintoa, kaupunkeja, kansalaisjärjestöjä ja tiedotusvälineitä – minkä lisäksi nyt myös akateeminen yhteisö on löytänyt MustReadin.

“Organisaatiotilausten kautta saavutamme entistä paremmin suomalaiset päättäjät ja vaikuttajat”, toteaa MustReadin toimitusjohtaja Ari Lämsä.

“Yliopistot ja korkeakokoulut ovat tärkeitä yhteiskunnallisia toimijoita, joiden mielipiteillä on painoarvoa yhteiskunnallisessa keskustelussa. Lisäksi yliopistoissa ja korkeakouluissa kasvaa jo päättäjien seuraava sukupolvi”, muistuttaa Lämsä.

MustRead pyrkii jatkuvasti laajentamaan kohderyhmäänsä. Jos olet kiinnostunut MustReadin tilauksesta omalle organisaatiollesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mustread.fi.

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti