MustRead Energyn vetäjä vaihtuu – muuttuvaa energiakenttää luotaa jatkossa Timo Sormunen

Yksi MustReadin pitkäaikaisimmista sähköpostimedioista, MustRead Energy, saa uuden vetäjän.

MustRead
Timo Sormunen luotsaa jatkossa MustRead Energy -sähköpostimediaa. Kuva: MustRead / Aaro Kajaste

MustRead Energy on jo useamman vuoden ajan tuonut tuoreita näkökulmia energia-alalta suoraan päättäjien sähköposteihin. Julkaisun uusi vetäjä Timo Sormunen ottaa uuden tehtävän vastaan innolla.

“MustRead Energy tuntuu vakiinnuttaneen paikkansa ja edeltäjäni Juha Ruonala on tehnyt ansiokasta työtä. Jo tekemieni haastattelujen yhteydessä Energy-kirje on saanut myönteistä palautetta sektorin toimijoilta. Pyrin vastaamaan huutoon ja täyttämään saappaat ansiokkaasti”, Sormunen kertoo.

Sormusella on vuosikymmenten kokemus toimittajan työstä. Ura urkeni jo 1990-luvun alussa paikallislehdestä Turun seudulla ja eteni muun muassa Taloussanomiin, jossa vierähti lähes kymmenen vuotta. Viime aikoina seurannassa ovat olleet energia-asioiden ohella rakennusala sekä yritykset ja elinkeinoelämä eri näkökulmista.

“Energiasta on tullut yrityksille keskeinen kilpailu- ja tuotannontekijä monilla eri toimialoilla. Ja toki myös kuluttajat ovat heränneet energia-asioihin aivan uudella tavalla.”

Murroksen keskellä

Energia-ala on ajankohtaisempi kuin pitkään aikaan ja siellä tapahtuu jatkuvasti tuotantotapojen mullistuksista yhteiskunnan sähköistymiseen.

“Kaiken takana on tietysti vihreä siirtymä, jonka vaikutukset ovat hyvin moninaiset. Ala tuntuu nyt kehittyvän  kuin mobiilibisnes aikoinaan. Muutama vuosi sitten energia ei kiinnostanut juuri ketään, nyt se on kaikkien huulilla”, Sormunen arvioi.

Nopeasta tahdista huolimatta kiinnostavan ja hyödyllisen sisällön peruspilarit pysyvät muuttumattomina.

“Tavoitteena on tarjota ajantasaista tietoa huolellisen taustatyön ja huippuasiantuntijoiden haastattelujen pohjalta. Pyrin hakemaan tuoreita näkökulmia ja kaivamaan samalla esiin myös uutisen.”

Ensimmäinen Sormusen toimittama MustRead Energy pureutuu aurinkovoiman rakentamisen tämän hetken haasteisiin. MustReadin lukijat ja alan vaikuttajat saavat julkaisun suoraan sähköpostiinsa torstaina 14. maaliskuuta.

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti