MustRead aloittaa uuden teknologiajulkaisun – päätoimittajaksi Hanna Säntti

Uusi MustRead Technology -sähköpostimedia pureutuu teknologia-aiheisiin ja teknologian merkitykseen Suomen menestykselle. Julkaisun päätoimittajana aloittaa MustReadin entinen toimituspäällikkö Hanna Säntti.

MustRead
“Suomen suurimmat voitot taloudessa saavutetaan teknologiarintamalla, jos saavutetaan“, sanoo Hanna Säntti. Kuva: Hanna Säntti

MustReadin sähköpostimedioiden perhe kasvaa jälleen, kun ensimmäinen Hanna Säntin päätoimittama MustRead Technology julkaistaan tänään.

Teknologia-aiheet ovat erityisen ajankohtaisia ja merkityksellisiä, sillä juuri teknologian avulla löydetään ratkaisut aikamme suuriin ongelmiin, kuten ilmastonmuutokseen, Säntti sanoo. Teknologia on olennaisessa roolissa myös Suomen menestyksessä.

“Suomen suurimmat voitot taloudessa saavutetaan teknologiarintamalla, jos saavutetaan. Paljon on pelissä sekä koko maan menestyksen että tuottavuuden kasvun kannalta.”

Säntti oli mukana MustReadissa jo vuonna 2017 toimituspäällikkönä. Myöhemmin hän toimi myös MustRead Executiven päätoimittajana.

Säntti on työskennellyt myös muun muassa Talouselämässä, Ylessä sekä työ- ja elinkeinoministeriössä.

Ensimmäinen MustRead Technology -julkaisu käsittelee sitä, miten tki-vipu saadaan toimimaan. 

“Kun valtio nyt nostaa omaa tki-rahoitustaan, yritysten ja korkeakoulujen pitää nyt hoitaa oma tonttinsa niin, että tki-vipu saadaan toimimaan ja rahoille saadaan paras mahdollinen tuotto”, Säntti sanoo.

MustRead julkaisee jo toistakymmentä eri teemoihin keskittyvää sähköpostimediaa.

MustRead Technology julkaistaan nelisen kertaa vuodessa. Julkaisu saapuu automaattisesti MustReadin tilaajien omiin sähköpostilaatikoihin.

Piditkö artikkelista?

Rekisteröidy ja kokeile MustReadia 14 päivää maksutta

Keskustelu

Tätä juttua ei ole vielä kommentoitu.

Jätä kommentti