Mökkikeittiön suurin riski ei ole korona vaan aivan tavalliset taudinaiheuttajat

Jos korona leviäisi ruoan välityksellä, meillä pitäisi olla paljon enemmän tautitapauksia, joissa ihmisten välinen tartuntaketju ei ole tiedossa. Salmonella, kampylo- ja EHEC-bakteerit sen sijaan voivat tarttua myös elintarvikkeista, muistuttaa vuoden eläinlääkäriksi valittu erikoiseläinlääkäri Ruska Rimhanen-Finne THL:stä.

Hanna Säntti
Vapaalla Ruska Rimhanen-Finne viihtyy perheen lapinkoirien kanssa. Hakusessa on myös uusi suomenhevonen kaveriksi kouluratsastukseen. Kuva: Ruska Rimhanen-Finnen kotialbumi

Tämä sisältö näkyy vain tilaajille

Tilaamalla palvelun saat lukuoikeuden kaikkeen sisältöön.

Kokeile 14 päivää maksutta

Oletko ostanut lukuoikeuden tähän artikkeliin?
Kirjaudu Pressdooriin