Hei sinä media-alan (tuleva) tähti!

On marraskuu ja kaikki paikat menevät kiinni aikaisin tai kohta kokonaan. Hyviä uutisia kaivataan nyt todella. Tässä kirjoittaa Heikki ja onneksi minulla on kivaa kerrottavaa!

MustRead nimittäin kasvaa ja hakee lisää ihmisiä.

MustRead on vuonna 2017 perustettu media-alan startup, kuten totta kai tiesitkin. Julkaisemme MustRead-verkkomediaa ja sen lisäksi meillä on alati laajeneva sähköpostimedioiden perhe.

Toiminnan kasvaessa on tullut aika hankkia MustReadiin lisää tekijöitä. Meillä on niin monta rautaa tulessa, että toivomme hakemuksia monenlaisilta ihmisiltä.

Hae siis meille jos olet:

1 Journalisti

MustRead on mediayhtiö, eikä siksi varmaan yllätä, että haemme taitavia talouteen, politiikkaan tai johonkin muuhun erityisalaan perehtyneitä journalisteja.

Meille ei ole niin turhan tarkkaa, millainen taustasi on, mutta MustReadissa työskentely edellyttää tiettyä ennakkoluulottomuutta ja avoimuutta uudelle.

Keskeinen filosofiamme on tiukka kohderyhmäajattelu. Kaikki sisältömme on räätälöity jollekin tarkasti rajatulle yleensä yhteiskunnallisista tai yrityspäättäjistä koostuvalle kohderyhmälle. MustReadissa juttuja kirjoitetaan massayleisön sijasta pienille ja vaativille, erityisesti päättäjistä koostuville kohderyhmille.

Kehitämme myös koko ajan uudenlaisia digitaalisia sisältöformaatteja, jotka edellyttävät asioiden ajattelemista vähän toisin. Toimimme digitaalisessa maailmassa ja some-keskustelun käyminen on osa työtä. Työnkuva voi vaihtua matkan varrella.

Koska edellytämme sitä hakijoilta, myös me lupaamme olla ennakkoluulottomia ja avoimia. Voit hakea meille olivatpa uravaiheesi, koulutuksesi, taustasi ja kiinnostuksen kohteesi mitä hyvänsä.

Työnkuvasi valikoituu taitojesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaiseksi.

Meillä on journalistin hyvä olla.

Työ on vapaata ja itseohjautuvaa. Sinulla on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa siihen, mistä kirjoitat ja miten.

MustReadissa tehdään vain laatusisältöjä yhteiskunnallisesti merkittävistä aiheista. Käytössäsi on in-house -asiantuntemusta taloudesta ja politiikasta. Huippuluokan toimituspäälliköt editoivat juttusi ja saat vertaistukea kokeneelta journalistitiimiltämme.

Meilläkin on tietysti deadlineja, mutta lupaan, että sinulla on aikaa tehdä hyvää jälkeä. Vaikka sen itse sanonkin, meillä tehdään juttuja, joita missään muualla ei tehdä.

Mikä voisi olla parempaa?

2 Kirjoittava asiantuntija

MustReadin erityislaatuisuus näkyy monessa asiassa, mutta yksi merkittävimmistä on se, että meillä kirjoittavat muutkin kuin toimittajat.

Meillä on jo tiimissä kaksi ekonomistia ja yksi politiikan tutkija. He, tai siis me kirjoitamme juttuja siinä missä ihan oikeat toimittajatkin.

Oletko itse jonkin MustReadin kohderyhmille tärkeän alan asiantuntija, jota polttaa halu kirjoittaa omasta alasta yleistajuisesti ja ajankohtaisesti? Tule meille!

Jos olet teknologian, kyberturvallisuuden, liikenteen tai sote- ja hyvinvointialojen  asiantuntija, olemme erityisen kiinnostuneita.

Älä epäröi, vaikka et tietäisi journalismista juuri mitään. Emme me muutkaan tienneet, kun hommaan ryhdyimme. Meillä on huippuluokan toimitus ja editorit, jotka tukevat sinua tielläsi eturivin asiantuntijajournalistiksi.

3 Mahtava myyjä

Oletko hyvä B2B-myyjä? Haluatko myydä uusia mediakonsepteja, -sisältöjä ja viedä MustReadin myyntiä aivan uudelle tasolle? Haluatko ottaa riskejä ja tulla palkituksi tuloksista?

Tietenkin haluat! Ja me haluamme sinut!

Meillä pääset myymään Suomen markkinoilla ainutlaatuisia mediatuotteita, joiden kehittämiseen saat itse osallistua niin paljon kuin suinkin jaksat. Meillä myynti ei ole irrallinen toiminto, vaan kaikki tuotteet syntyvät, elävät ja kuolevat myynnin mukaan.

Voimme myös taata, että et ole koskaan yksin. Tukenasi myyntityössä on koko MustReadin myyntitiimi, joka on erittäin sitoutunut ja hyvin verkottunut. Minäkin kuulun siihen, ja olen intoa täynnä!

4 Uuden liiketoiminnan kehittäjä

Keksimme koko ajan uusia tapoja tuottaa mediasisältöjä. Tarvitsemme kuitenkin jonkun auttamaan ja tekemään keksinnöistämme ihan oikeaa liiketoimintaa.

Jos sinua kiinnostaa uudenlaisen medialiiketoiminnan rakentaminen, kehittäminen ja myyminen, tule meille. Saat tehdä työtä itsenäisesti ja vastata liiketoiminnasta, mutta tukenasi on tietenkin koko MustReadin tiimi, niin journalistit kuin business-ihmisetkin.

5 Joku aivan muu!

Kaikki viisaus ei tietenkään asu meissä. Sinulla on takuulla paljon hyviä ideoita, joita me emme ole tulleet ajatelleeksi.

Jos sinulla on visio siitä, mitä meidän kannattaisi tehdä ja voisit auttaa sen toteuttamisessa, kuulemme sen mielellämme. Pystymme nopeisiin liikkeisiin ja olemme koko ajan avoimia uusille ehdotuksille. Me lupaamme toimia nopeasti ideoista toteutukseen.

Uusi liiketoimintaideasi saattaa siis olla käynnissä jo vaikka ensi keväänä.

Mitä me tarjoamme?

Hommasta, omista haluistasi ja taidoistasi riippuen voit liittyä joukkoon monin eri tavoin. Voit tulla meille esimerkiksi työsuhteeseen, freelanceriksi tai oman yrityksen kautta. Mustreadilaiseksi on tultu ja voi tulla monella eri tavalla.

Pääasia on, että meillä saat heti vastuuta ja roolisi kasvaa nopeasti sitä mukaa kun suorituksesikin. Meillä ei ole hierarkiaa eikä byrokratiaa, vaan jokainen on samalla viivalla heti alusta asti.

Kompensaatiosi määräytyy tehtäväsi mukaan. Varoitan kuitenkin, että se tulee olemaan startup-henkinen. Meillä on varaa maksaa vain tuloksista, mutta niistä maksamme ilomielin.

Sovit varmasti jengiin

Kenties mietit, millainen työyhteisö MustRead on.

MustReadin porukka on aidosti moniarvoinen ja -muotoinen. Me olemme keskenämme hyvin erilaisia, vaikka meitä yhdistääkin intohimo hyvän journalismin tuottamiseen ja innovatiiviseen medialiiketoimintaan. Siksi sinäkin sovit taatusti joukkoon, olitpa millainen hyvänsä.

Meillä ovat tähänkin asti pärjänneet niin ulospäinsuuntautuneet toimittajat, introvertit tutkijatyypit kuin kaikenlaiset muutkin erikoistapaukset ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Käy vaikka täällä kurkkaamassa, millaista väkeä meillä on.

Omasta puolestani voin sanoa, että olen aiemmin ollut sanokaamme työyhteisökriittinen, mutta MustReadissa on oikeasti kotoisaa ja mukavaa olla.

Uskon, että myös sinä viihtyisit!

Soita siis Arille, hyvä ihminen

Kiinnostuitko? Ensimmäinen asia, joka sinun kannattaa tehdä, on soittaa Arille! Ari on siis toimitusjohtaja Ari Lämsä.

Arin puhelinnumero on 050 545 8897. Hän odottaa jo malttamattomana soittoasi.

Toivottavasti tapaamme pian!

 

Terveisin,
Heikki