MustReadin väki yhteiskuvassa Kampissa lokakuussa 2017. Kuva: John Palmén

Emme oikein usko itsekään, mitä tässä on tullut tehtyä. Me, kokeneiden toimittajien ja tutkijoiden revohka, pistimme lokakuussa pystyyn uuden, yhteiskunnallisiin sisältöihin keskittyvän digitaalisen median. MustRead on ollut ulkona nyt kuukauden ja tilanne on se, että tarvitsemme apua, jotta pysymme kasvuvauhdissa jatkossakin.

Etsimme toista tekijää kaupallisille yhteistyösisällöille. Pärjäät hommassa, jos

  • Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista
  • Hahmotat monimutkaiset kokonaisuudet nopeasti ja osaat ottaa asioista selvää
  • Sinulla on vähintään 3–5 vuoden kokemus talous- ja yhteiskunnallisten asioiden toimittajana tai viestintäkonsulttina
  • Tunnet ihmisiä, vuorovaikutat niin livenä kuin somessakin
  • Olet aidosti kiinnostunut kaupallisten sisältöjen tekemisestä ja haluat, että asiakas yllättyy työstäsi iloisesti joka kerta
  • Et pelkää hypätä startupin kyytiin. Vaikka tähän asti on mennyt lujaa, on ihan selvää, että edessä on myös pomppuja. Niissä tarvitaan kylmää päätä.

Mitä tarjoamme?

Asiakkaamme ovat suuria suomalaisia yrityksiä ja valtakunnallisia järjestöjä. Pääset työskentelemään heidän strategisten teemojensa parissa ja tekemään merkittävistä aiheista juttuja Suomen vaativimmalle kohderyhmälle, eli 1000 tärkeimmälle suomalaiselle vaikuttajalle. Tehtäviisi voi kuulua myös myyntityötä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Huonekalut ovat Ikean toiseksi halvimmat ja MustReadin osakkaiden itse kokoamat. Itse emme niitä ehdi tuijottaa, sillä meillä on kiire katsoa median tulevaisuuteen ja koko ajan kehittää MustReadia.

MustRead toimii osakasmallilla, jossa tekijät myös omistavat lehden. Uutta osakasta tuskin otamme suoraan työpaikkahaastattelusta remmiimme, mutta jos lyöt meidät ällikällä, niin kuka tietää. Voimme tarjota työsuhteen tai keikkahommia – olennaista on löytää oikea tyyppi. Jos sinusta tuntuu, että se voisit olla sinä, kysy lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ari Lämsältä (puh. 050 545 8897) tiistaina 21.11. kello 15–17 tai torstaina 23.11. klo 15–17.

Hakeaksesi työpaikkaa lähetä meille CV:si ja kerro muutamalla rivillä, miksi haluaisit tehdä hommia kanssamme. Toimi pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: ari.lamsa@mustread.fi.

”MustRead – jotta Suomi tekisi maailman parhaat päätökset.”

Voit lukea meistä lisää täältä: 10 syytä siihen, miksi MustRead on hyväksi media-alalle, journalismille ja demokratialle.