Kuka olet?

Olen espoolainen perheenäiti, toimittaja ja MustReadin kaupallinen johtaja. Nykytanssia ja joogaa harrastava nainen. Taustaltani neljännen polven helsinkiläinen.

Mitä osaat?

Osaan kertoa monimutkaisista asioista selkeästi ja ymmärrettävästi ja kiteyttää viestin perille. Osaan innostaa, kirjoittaa ja tehdä juttuja. Erityisesti nautin, kun voin auttaa asiakkaita sanoittamaan ja kirkastamaan sanomaansa. Viestintä on erittäin voimakas keino johtaa ja merkittävä yhteiskunnallisen vaikuttamisen väline.

Olen työskennellyt Yhdysvalloissa ja asunut Belgiassa. Tämä antaa minulle kykyä nähdä Suomi osana kansainvälisiä markkinoita. Osaan tuoda esille suomalaisten vahvuuksia.

Aikaisemmat työpaikkasi?

Olen työskennellyt useissa tiedotusvälineessä ja toiminut Talentum Median kirjeenvaihtajana Yhdysvalloissa, New Yorkissa ja Kalifornian Piilaaksossa. Lisäksi olen toiminut viestintätehtävissä ja tuottajana muun muassa Amcham Finlandilla ja Kuntalehdessä.

Koulutuksesi?

Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopiston tiedotusopin laitokselta. Lisäksi olen tehnyt sivuainekokonaisuuden Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa.

Onko sinulla poliittista taustaa? Millaiset arvot sinulla on?

Minulla ei ole minkäänlaista poliittista taustaa. Kannatan hyvinvointivaltiota ja tasa-arvoa. Ympäristönsuojelu on minulle tärkeää.

Mitä haluat tehdä MustReadissa?

Tulin mukaan MustReadiin kaupalliseksi johtajaksi. Haluan tuoda erilaisten yhtiestyömuotojen kautta esiin kumppaniemme osaamisen, tiedot, taidot ja sanoman.