Kuka olet?

Olen helsinkiläinen freelance-toimittaja ja MustReadin vakituinen avustaja. Olen kirjoittanut enimmäkseen taloudesta, työstä ja politiikasta, mutta eniten minua kiehtovat erilaiset ihmiset ja se, miksi he ajattelevat niin kuin ajattelevat. Kun en kirjoita, juoksen metsissä, pelloilla ja kaikenkokoisilla mäillä.

Mitä osaat?

Osaan havainnoida tarkasti ja lukea rivien väleistä. Osaan kirjoittaa monimutkaisista ja tylsiksikin väitetyistä aiheista ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Osaan seistä käsilläni.

Aikaisemmat työpaikkasi?

Kuulun Osuuskunta Sarkamediaan. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa Talouselämässä ja sen, Kauppalehden ja kumppanien muodostamassa Alma Talent -yhteistoimituksessa.

Koulutuksesi?

Olen valtiotieteiden maisteri.

Onko sinulla poliittista taustaa? Millaiset arvot sinulla on?

En ole koskaan kuulunut mihinkään puolueeseen. Ystäväni ovat joskus antaneet minulle pilke silmäkulmassa tittelin ”kaikkien alistettujen puolustaja”, joten kannattamistani arvoista tulisi varmaan mainita ainakin tasa-arvo.

Mitä haluat tehdä MustReadissa?

Pirun hyvää journalismia myös sellaisista tärkeistä aiheista ja näkökulmista, jotka perinteisellä mainosrahoituksella pyörivässä mediassa jäävät toisinaan tekemättä.