Kuka olet?

Olen pitkän linjan taloustoimittaja. Uralle on mahtunut yrittäjänä myös ripaus sisältömarkkinointia. Asioita on aina tullut katsottua talouden vinkkelistä.

Mitä osaat?

Olen kai siinä mielessä tyypillinen toimittaja, että tiedän aika monesta asiasta vähän, mutta paljoa en mistään. Omasta mielestäni olen kuitenkin aika hyvä oppimaan.

Aikaisemmat työpaikkasi?

Aloitin toimittajan työt uutistoimittajana Uudessa Suomessa ja Iltalehdessä. Pitkän siivun olin Kauppalehdessä toimittajana, uutispäällikkönä ja toimituspäällikkönä muun muassa perustamassa lauantailehti Pressoa. Olen tehnyt töitä myös Talouselämälle ja Arvopaperille.

Koulutuksesi?

Valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta pääaineena viestintä.

Onko sinulla poliittista taustaa? Millaiset arvot sinulla on?

Poliittista taustaa minulla ei ole. Yksilönvapaus on arvoistani tärkein, mutta yhtä tärkeä on yksilön vastuu. En pidä yhteiskunnasta, jossa itsestään hyvinkin vastuun kantamaan kykenevät ihmiset pyrkivät ulkoistamaan kaiken vastuun yhteiskunnalle. Heikoimmista on pidettävä huoli, mutta meidän muiden on oltava oman onnemme seppiä. Olen siis kai jonkinlainen libertaari eksistentialisti.

Mitä haluat tehdä MustReadissa?

Minua kiehtoo MustReadin raikkaasti erilainen ajattelu. Kun muualla voivotellaan median murrosta, täällä media nähdään kasvualana. MustReadissa uskotaan journalismin voimaan. Haluan olla mukana kasvubisneksessä tekemässä terävää journalismia.