Kuka olet?

Olen vastuullisuuteen ja kestävään tulevaisuuteen keskittyvän MustRead Horizonin päätoimittaja, taloustoimittaja ja yrittäjä.

Mitä osaat?

Olen viestinnän, talouden ja nykyään myös yrittämisen ammattilainen. Osaan kirjoittaa ja puhua. Osaan viestiä tehokkaasti ja myös auttaa muita viestinnässä ja monenlaisissa muutoksissa, niin organisaatio- kuin yksilötasollakin.

Aikaisemmat työpaikkasi?

Toimin lähes 20 vuotta taloustoimittajana ja tuottajana Kauppalehdessä. Sitä ennen työskentelin Reutersilla jonkin aikaa kansainvälisen talousuutisoinnin parissa. Nyt työskentelen omassa viestintäyrityksessäni.

Koulutuksesi?

VTM, viestintä

Onko sinulla poliittista taustaa? Millaiset arvot sinulla on?

Poliittista taustaa ei ole. Arvomaailmaani hallitsevat jatkuva kehitys, kasvu, muutos, yksilönvapaus, yhteistyö, yhdenvertaisuus ja luontoarvot. Olen optimisti, myös kestävän tulevaisuuden suhteen.

Mitä haluat tehdä MustReadissa

Kestävä tulevaisuus vaatii isoja muutoksia, joille ei ole enää vaihtoehtoa. MustRead Horizonin päätoimittajana haluan kirjoittaa ytimekkäästi siitä missä olemme nyt suhteessa kestävään tulevaisuuteen, koska tosiasiat on pidettävä mielessä.  Yhtä tärkeää kuitenkin on – ellei jopa tärkeämpää – tuoda esiin vastuullisia ratkaisumalleja ja toimivia esimerkkejä älykkään päätöksenteon tueksi. Myös erilaisten vastuullisuuskäsitteiden tuominen lukijoille on tärkeää, koska uudet käsitteet ovat uuden ajattelun perusta.